Groothandel in reinigingsproducten
Ma-Vrij: 08:00 - 17:00

Onze producten zijn allemaal getest in de praktijk. Ze zijn ontwikkeld mede door advies en inbreng van de vraag vanuit de praktijk. Door onder andere de inbreng van medewerkers van spinvrij.nl en spinnenoverlast.nl, deze bedrijven doen dagelijks het schoonhouden van objecten tegen insecten vervuiling, dus weten precies welke eisen er in de praktijk aan het product worden gesteld. Lange nawerking, niet vlekken, geur, kan het gemakkelijk worden weggewassen met bijv. Osmose systemen.

Onze producten zijn zo puur als mogelijk gemaakt met de zuiverste ingrediënten. Onze producten worden niet verdunt. Behalve verkoop kunnen wij ook adviseren bij de uitvoering van de dienst met ons product. Met name, ons nieuwe product Cleanweb is ontwikkeld vanuit de vraag en met inbreng van de praktijk. Waar andere producten inleveren op de kwaliteit door te adviseren dan maar 3 keer per jaar een behandeling uit te voeren, realiseren wij ons dat dat niet praktische en haalbaar/realistische is.

Als je als (schoonmaak)bedrijf een behandeling uitvoert bij een opdrachtgever, geef je garantie. Je moet er dan vanuit kunnen gaan dat je product doet wat het beloofd. Cleanweb is uitvoerig getest en mits op de juiste manier uitgevoerd kunnen 2 behandelingen in de juiste periode een jaar garantie op het resultaat garanderen. In sommige gevallen, dit is afhankelijk van de populatie insecten en hoeveelheid vervuiling, kan 1 behandeling per jaar voldoende zijn.

De ligging van het te behandelen object, aanwezigheid van water, wind en verlichting spelen hierbij ook een rol. Voor advies over de juiste uitvoerig of andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.