Groothandel in reinigingsproducten
Ma-Vrij: 08:00 - 17:00
20-02-2017Capture

Wir arbeiten seit einiger Zeit mit dem Produkt Ar-La Services. Zuvor Antispin Pro. Wir haben gute Erfahrungen damit gemacht.
Der Service, den wir von Arjan erhalten, ist perfekt, wenn es ein Problem gibt, löst er es.
2016 haben wir an der Entwicklung eines komplett neuen Reinigungsprodukts unter dem Namen Cleanweb von Ar-La Cleaning Product BV gearbeitet. Wir haben 2016 dazu beigetragen, Tests in die Praxis umzusetzen. Dieses neue Cleanweb-Produkt erfüllt alle Anforderungen und hält, was es verspricht. Lang anhaltende Wirkung, färbt nicht und die Oberfläche bleibt sauber! Wir hoffen auf einen guten Service in dieser Saison.

Reinigungsunternehmen Vergeer bv
Montfoort

www.vergeerbv.nl

Patrick Kraan

Lange Kerkstraat 12
3417HJ Montfoort
Tel 0652335186

16-02-2017hoogland

Wir arbeiten seit mehreren Jahren mit Antispin / Insectclean zusammen, wo das Produkt anfangs nicht überall gleich gut funktionierte. Jetzt, im letzten Jahr, wurde das Antispin Pro wirklich top. Mit der neuen Produktion (2016) wird es besser entwickelt, und wir glauben, dass das Produkt jetzt besser ist als je zuvor. Wir konnten das neue Reinigungsprodukt im vergangenen Jahr (2016) in der Praxis testen. Keine Beschwerden! Keine Flecken, genau das, was wir vom Produkt erwarten und an unsere Kunden verkaufen. Wir werden in dieser Saison viele Kunden mit unseren Reinigungsbehandlungen mit dem völlig neuen Produkt Cleanweb von Ar-La Cleaning Products BV wieder glücklich machen. Wir geben diese Referenz, weil die Dienstleistungen von Arjan und seinem Team immer gut waren, das war bei ihm Konkurrent anders. Wir bieten unseren Service jetzt als Reinigung und Schutz der Oberfläche gegen Insekten an.

Edwin Hoogland
www.hooglandschoonmaak.nl
werkomgeving Sint Nicolaasga en omgeving.

09-02-2017
Na een jaren lange en al vertrouwde samenwerking met Ar-La Services (vanaf 1-12-2016) Ar-La Cleaning Products BV, gaan ook wij weer voor de effectiviteit en volledige zekerheid..!

Wij zijn hierbij overtuigd dat het nieuwe product genaamd Cleanweb met als status reinigingsmiddel de klant ook weer een volle tevredenheid gaat geven.

Met vriendelijke groet,

D en P Heijster
De Spinbusters
www.spinbusters.nl
Tel: 06 27 201 289

 

13-12-2016image004

Wat fijn om te horen dat je weer kunt leveren.

Ik heb na aanleiding van je bericht van afgelopen zomer gelijk de verkoop en reclame van AntiSpin stop gezet.
Bij stom toeval was ik door mijn voorraad heen. Uiteraard ben ik ook benaderd door de concurrent, maar ik heb besloten om niks bij ze te bestellen, en eerst af te wachten wat er verder ging gebeuren, en ben ook verheugd dat je weer verder kan.
Al vanaf de eerste dag met jou zaken gedaan te hebben, gaat het in hele goede harmonie en met een plezierig samenwerken.
Ook als het een keer een klacht bevat van een eindverbruiker, wat niet vaak voorkomt, wordt het professioneel opgelost.
De producten die in 2016 zijn geleverd zijn bij de eindgebruikers die ik geleverd heb allemaal goed bevallen, daar ik voorheen wel is een klacht kreeg, heb ik dit jaar geen klacht ontvangen. Ik denk ook dat een stukje advies bij verkoop een hoop doet.

Ik ga ook zeker met jullie nieuwe producten weer aan de slag om ze hier te verkopen.

Met vriendelijke groet,

André Kromhout van der Meer
Hiltex Schoonmaakartikelen
Hopperzuigerstraat 5a
1333HB Almere
Tel: 036-5325040

E-mail: info@hiltex-online.nl
Web: www.hiltex-online.nl

 

14-12-2016tndb

Met name tijdens de glasbewassing en de reiniging van boeidelen veel last gehad van spin en andere insecten vervuiling. Uiteindelijk gelukkig het product Antispin Pro en later Cleanweb besteld bij Ar-La, waar ik erg veel plezier van heb. De spinnen zijn weg, daardoor vervuiling vele malen minder en dus minder lang bezig met de reiniging. Absoluut een aanrader en waar ik al jaren naar op zoek was. Weet dat veel bedrijven het spinnenprobleem bij klanten nog steeds oplossen met gif. Daar wilde ik niet aan. Ik heb insectclean/insectguard gebruikt. Dat drinken de spinnen op en de vlekken die het achterlaat was ik langer mee bezig om weg te halen dan de normale vervuiling. Dag later zaten de spinnen en hun vervuiling er weer… dus dat was een duur grapje steeds. Wij zijn dus heel blij met Cleanweb!! Voorjaar eind mei en dan in het najaar augustus, 2 x per jaar dan blijft het gewoon heel jaar schoon. En bij sommige objecten is 1 behandeling per jaar gewoon al voldoende. Werkt super en vlekt niet.”

Groeten Niels (een tevreden klant : )

Schoonmaak bedrijf Terug Naar De Basis (gevestigd in Baarn)
Werkgebied heel Nederland
KVK-nummer: 59738537
www.tndb.nl
06-52272351

19-12-2016image001
Geachte lezer,

Ik ben Elmer Roth eigenaar van het bedrijf www.spinvrij.nl en www.spinnenoverlastalmere.nl
al meer dan 10 jaar actief in deze bedrijf tak .

Zoals wij en velen collega’s kennen we in onze bedrijfstak het grote probleem van de vele klachten van onze klanten na een insecten vervuiling behandeling .
Waar je dan weer onder de garantie het op nieuw moest doen wat veel ergernis en geld. Het andere product wat verkrijgbaar was/is van een andere leverancier deed niet wat het beloofde.
En van de leverancier dan antwoord krijgen, dan moet je het anders gaan verkopen of 3 keer per jaar gaan behandelen is niet fijn.

MAAR DAT ALLES IS NU VERLEDEN TIJD
Arjan van Ar-La Cleaning Products BV, heeft mij gevraagd afgelopen jaar een aantal testen te doen en eventueel verbeterpunten aan te geven bij het ontwikkelen van een nieuwe product. Dat heb ik gedaan.
De testen zijn goed verlopen. Het product doet wat het beloofd. Nu is zijn product genaamd “Cleanweb” ook door de inspectie leefomgeving en transport erkend als reinigingsmiddel, dus ik ben heel blij. Die duidelijkheid was/is er bij de andere leverancier niet.

Dit is het eerste jaar dat ik geen enkele klacht heb over dat het niet goed werkt, vlekt of erg stinkt.
Elk jaar deed ik veel aan marketing wat me veel nieuwe klanten bracht maar eind van het jaar was men klanten bestand niet gegroeid omdat veel klanten afhaakten na een klacht.
Dat is dit jaar niet meer het geval en heb nu dit jaar veel nieuwe en tevreden oude klanten.
Eindelijk na 10 jaar een super product !!!!
Dus collega’s probeer het en u zult zien dat dit geen verkoop verhaal is maar gewoon een definitie is over het product waar we allang op zaten te wachten. Ook de tips om de teksten op u website aan te passen, omdat spinnenwering/bestrijding niet mag door dat dit een heel ander product is dan insectclean (het andere product). Het is nu schoonmaken/houden van insecten vervuiling. Succes.

Met vriendelijke groet,
Elmer Roth
www.SPINVRIJ.NL
www.SPINNENOVERLASTALMERE.nl
06-54315048

 
24-01-2017logo-pats
Al meerdere jaren worden wij vriendelijk geholpen door Ar-La Services Cleaning Products door Arjan Landzaat en zijn team.
Als wij met spoed AntiSpin Pro nodig hadden, deed en doet hij zijn uiterste best om het middel in afzienbare tijd te leven, zodat wij onze klanten weer kunnen voorzien van de juiste service.
Het middel, wat nu de naam Cleanweb heeft gekregen en een andere status als reinigingsproduct, voldoet volledig aan alle eisen gesteld door de handhavende instantie de ILT. Wij krijgen zelden tot nooit te horen dat het middel niet of amper heeft gewerkt. Als dit het geval was, dan kwam dit vaak door de weersomstandigheden, of het was nog het oude product Insectclean, waardoor het residueel werkende middel eerder zijn werking verloor.
De service en klantvriendelijkheid staat bij Arjan en zijn team voorop en dat is voor ons de reden om zaken te blijven doen met Ar-la Cleaning Products.(voormalig Ar-La Services)
Wat een super product leveren jullie. Wij zijn als tevreden als team PATS! Plaagdierbestrijding. We bieden de dienst om de het huis insectvervuiling vrij te houden nu apart aan los van de insecten bestrijding op advies van Arjan.

Met vriendelijke groet,

Yvon van Eerdt
PATS! Plaagdierbestrijding.
//www.patsongedierte.nl/

werkgebied: Bakkeveen(FR) en Zuidelijk en Oostelijk Flevoland: Almere, Lelystad, Zeewolde en Dronten.Ook Zuidelijk Friesland wordt steeds meer ons werkgebied. O.a. Lemmer, Balk, Joure, en St Nicolaasga en de kop van Overijssel: Vollenhove, Kuinre, Blokzijl, Blankenham, Steenwijk, IJselmuiden, Genemuiden en Kampen

 
15-12-2016download
Dolphin Schoonmaakservice b.v. “Schoon met passie”
 
Waarom wij al jaren werken met Antispin Pro en nu Cleanweb ?Voor ons telt alleen een tevreden klant. Het product, tegenwoordig vanaf 2017 dus met status reinigingsproduct (Cleanweb), is zeer efficiënt, makkelijk te verwerken en heeft een lange werkzaamheid. Wel andere producten geprobeerd maar deze deden niet wat ze beloofden.
Het nieuwe product eerder AntiSpin Pro wat in 2016 werd verkocht was precies wat we zochten. Nu het nieuwe product Cleanweb bevalt nog beter!
 
Een schoon object ziet er gewoon representatiever uit!
Wij kunnen met een gerust hart 6 maanden garantie geven op onze behandeling als we in de juiste periode behandelen. Mede door advies van Ar-La als we dat vragen voor een plan van aanpak mbt insectenvervuiling, van bepaalde objecten.
 
Onze glazenwassers zijn ook erg blij wanneer een gebouw met Cleanweb behandeld is. Zij hebben geen last meer van inwassers en sponzen die helemaal vol zitten met spinnen rag en andere insecten vervuiling. Cleanweb vlekt niet en is makkelijk weg te wassen met Osmo systemen.
 
En zeker niet onbelangrijk,  het welzijn van mens en dier.
 
Werkgebied: Midden Nederland
 

Adres

Dolphin Schoonmaakservice b.v.
Nieuwe Schaft 3G
3991 AS Houten

Telefoon
Fax

E-mail
(030) 26 26 235
(030) 26 14 668
info@dolphinschoonmaak.nl