Groothandel in reinigingsproducten
Ma-Vrij: 08:00 - 17:00
22 mei 2019

Ons nieuwste verkooppunt is :www.killgerm.nl

Killgerm Company Ltd. werd in 1893 in Cleckheaton (in het noorden van Engeland) door een groep industriële chemici opgericht. De oorspronkelijke producten waren “Sheep Dip” en ontsmettingsmiddelen voor de landbouw en ten behoeve van de volksgezondheid. Het bedrijf is na een managementovername in 1976 verhuisd naar de naburige stad Ossett en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende distributeurs van professionele producten voor plaagdierbeheersing in Europa. 

Dankzij onze hoge mate van betrokkenheid met de plaagdierbeheersingsbranche ondersteunt Killgerm professionele plaagdierbestrijders in de breedste zin van het woord. Wij bieden een uitgebreid gamma aan innovatieve en hoogwaardige producten, training en technisch advies en zijn actief lid van verschillende brancheverenigingen.

De Killgerm Group is wereldwijd actief met kantoren in Groot-Brittannië, de Benelux, China, Duitsland, Polen, Portugal, Spanje, Zwitserland, de Verenigde Staten en Australië.

Het bedrijf is in particuliere handen, de aandeelhouders zijn alle bestuurders en werkzaam binnen de verschillende bedrijven. Er werken momenteel ongeveer 150 personen in 10 landen.

05 mei 2019

Ar-La Services heeft een nieuwe website

Onze website is vernieuwd met verbeterde functionaliteit en gebruiksgemak. Tevens kunnen onze hoofdleveranciers direct in de geïntegreerde webshop producten bestellen en afrekenen.
Laat onze weten wat wij nog kunnen verbeteren aan onze website.

READ MORE

02 apr 2016

Webshop in onderhoud

Geachte klant,

De webshop word aangepast en er word gewerkt aan marketing, etiketten en vernieuwing van al onze producten.

Tot die tijd kunt u (bedrijf en particulier) producten bestellen bij onze producent: Cleaning Care Products International. www.ccpi.nl

Meld daarbij dat u klant was van Ar-La Services of via de website Antispin.nl dan worden dezelfde prijzen gehanteerd.

Excuus voor de overlast!

Wij zijn u graag in 2017 weer van dienst!

22 okt 2015

Openheid en Transparantie

In het kader van integriteit, openheid en transparantie hebben wij ervoor gekozen om de proces stukken openbaar op onze website te zetten.
Dit met als doel  openheid te geven over de procesgang tot nu toe, over ons nieuwe schoonmaak product Antispin Pro / Antiweb Pro.  Dit doordat wij op last van een dwangsom ons nieuwe product Antispin Pro / Antiweb Pro   moesten terughalen uit de markt.

READ MORE